dragon mart dubai

Dragon Mart

Lépjen be a kínai termékek egyik legnagyobb, szárazföldi Kínán kívüli kereskedelmi központjába, a Dragon Martba - meg fog lepődni a kínálat mennyiségén és az alacsony árakon. Ebben a 150 000…

Dubai aranypiac

Dubai aranypiac

Egy dubaji utazás nem lehet teljes a híres Arany Souk, az emírség egyik legrégebbi és leglenyűgözőbb hagyományos piacának meglátogatása nélkül. (tovább…)

candylicious dubai

Candylicious

A káprázatos sorokban több mint 5500 féle édesség található, így nem nehéz elhinni, hogy a Dubai Mallban található Candylicious a régió legnagyobb édességboltja, és a világ legnagyobbjai között van. (tovább…)

Mercato Shopping Mall Dubai

Mercato Shopping Mall

Ha nyugodt vásárlási élményt szeretne, látogasson el ebbe az olasz reneszánsz stílusú, macskaköves utcákkal és szép terekkel rendelkező bevásárlóközpontba. (tovább…)

Ibn Battuta Mall

Ibn Battuta Mall

Az Ibn Battuta Mall a világ legnagyobb tematikus bevásárlóközpontja, amelyet az azonos nevű híres felfedező ihletett. Hat udvarban 275 kiskereskedő között vásárolhat, amelyek mindegyike azt a régiót tükrözi, amelyen Ibn…

Dubai Outlet Mall

Dubai Outlet Mall

A Dubai Outlet Mall a város nyüzsgésétől és a központi csomópontoktól távol található, és a Dubai Outlet Mall a legjobb vásárlási célpont, ahol kedvező áron vásárolhat. (tovább…)

dubai fűszerbazár

Dubai Fűszerbazár

A dubaji fűszerbazár színes, aromás és érzéki élményt nyújt. Fedezzen fel új ízeket és recepteket, miközben felfedezi a hagyományos fűszerpiacot Dubai örökségi területén. (tovább…)

wafi city dubai

Wafi City

Az 1990-es évek eleje óta nyitva tartó Wafi Cityt az a megtiszteltetés érte, hogy Dubai egyik első nagy bevásárlóközpontja volt. (tovább…)

burjuman dubai

BurJuman

Dubai egyik legrégebbi bevásárlóközpontja, a BurJuman a divat szerelmeseinek paradicsoma. Böngésszünk a luxus designer márkák, valamint az olyan utcai márkák között, mint a Splash, a Zara, a H&M, az Inglot…

that concept store dubai

THAT Concept Store

A THAT Concept Store egy dizájn-központ, amely több márkát kínál, többek között divat, fitnesz, szépségápolás, életmód és művészet területén. A szemet gyönyörködtető, saját fejlesztésű üzletnek van egy zászlóshajója a Mall…