that concept store dubai

A THAT Concept Store egy dizájn-központ, amely több márkát kínál, többek között divat, fitnesz, szépségápolás, életmód és művészet területén. A szemet gyönyörködtető, saját fejlesztésű üzletnek van egy zászlóshajója a Mall of the Emiratesben és egy második a City Centre Mirdifben.

A THAT, amely az arab „self” szó homofonja, az „én” jelentésű arab szó, a stílusos átalakulásokról és a kreatív kifejezésekről szól, lehetővé téve a látogatók számára, hogy felfedezőútra induljanak. Töltsön el egy délutánt a feltörekvő és elismert tervezők regionális és nemzetközi kínálatának felfedezésével.

Mire számíthat a THAT Concept Store-ban

A THAT-ban tényleg minden megtalálható. Akár ruhákat, akár kiegészítőket és lakberendezési tárgyakat szeretne vásárolni, exkluzív kollekciók és interaktív pop-upok széles választékát böngészheti. Ezt követően az üzletben található átalakító és dekorációs standoknál személyre szabhatja vásárlásait. Az üzletben egy wellness-részleg is található, ahol pedikűrözhet és arcpakolást vehet igénybe, valamint egy helyszíni kávézó, ahol finom ételeket fogyaszthat.

Aki divatos vagy trendi darabokra vadászik, nem fog csalódni, ha a méretre szabott ruhák polcai között böngészik, vagy a furcsa díszek polcain kutakodik. A kiállított ruhák között olyan ismert márkák találhatók, mint az Abercrombie & Fitch, a Lululemon, a Hollister és a Crate and Barrel. Ez egy menő hely, amit érdemes megnézni, ha már a bevásárlóközpontban járunk, még ha csak a dizájn inspiráció miatt is – a belső terek játékos elemek összevisszaságát mutatják be, a világos tárgyak és minták kellemes palettákat állítanak egymás mellé.

Élvezze a vásárlást, az étkezést és a szórakoztató tevékenységeket egy helyen, ha egy napot a Mall of the Emirates bevásárlóközpontban tölt.

THAT Concept Store Dubai

Mall of the Emirates Földszint és első emelet
www.thatconceptstore.com

Ez is érdekelhet