dragon mart dubai

Lépjen be a kínai termékek egyik legnagyobb, szárazföldi Kínán kívüli kereskedelmi központjába, a Dragon Martba – meg fog lepődni a kínálat mennyiségén és az alacsony árakon. Ebben a 150 000 négyzetméteres, sárkány alakú épületben közel 4000 üzletet talál, amelyekben nagykereskedelmi és kiskereskedelmi termékeket egyaránt árulnak.

A termékek a háztartási gépektől és bútoroktól kezdve a textíliákon, ruhákon és cipőkön át a legkülönfélébb termékekig terjednek, de sosem tudhatod, mi mindent találsz még. Ha végigsétálsz a szemet gyönyörködtető áruválasztékon, biztosan találsz valamit, még ha csak egy szép teáskannát vagy egy érdekes lámpát is.

Dragon Mart környéke

A Dragon Mart 2 szomszédságában még több szórakozási és étkezési lehetőséget találsz. Még ha csak az élményért is jön ide, lenyűgöző látni egy olyan kereskedelmi helyet, amely a kínai termékek kapuja a régióba. Mindez a pénztárcáját is kíméli.

Azok, akik a városi nyüzsgéstől távolabb keresnek szállást, a közeli ibis Styles Dragon Mart Dubai Hotel ideális helyszínt találnak, amely gyors hozzáférést biztosít a kereskedelemre összpontosító és családbarát nyaraláshoz.

Ha egy tematikus helyszínen szeretne még többet vásárolni, látogasson el az Ibn Battuta Mall bevásárlóközpontba, amelyet a névadó utazó kalandjai ihlettek.

Mit vásárolhatok a Dragon Martban?

Merüljön el a kínai termékek egyik legnagyobb, szárazföldi Kínán kívüli kereskedelmi központjában. A Dragon Mart több ezer terméket árul, a háztartási gépektől és bútoroktól kezdve a textíliákon és ruhákon át a cipőkig, de sosem tudhatja, mi mindent talál még – és mit vihet haza.

Hány Dragon Mart van Dubaiban?

Dubaiban két Dragon Mart van. A Dragon Mart és a Dragon Mart 2 egyaránt az International Cityben található. Az utóbbi egy kicsit újabb, és egy szállodát és multiplex mozit is kínál. Az eredeti Dragon Mart sárkány alakú, és rengeteg importált árut kínál, megfizethető áron.

Mennyi időbe telik eljutni a Dubai Mall bevásárlóközpontból a Dragon Martba?

A Dragon Mart körülbelül 20 perc alatt elérhető, ha a Dubai Mall bevásárlóközpontból autóval érkezik. A legközelebbi metróállomás a Centrepoint (korábban Rashidiya), ahonnan más tömegközlekedési eszközzel (taxival vagy busszal) kell eljutni a Dragon Marthoz.

Mi az a Dragon Mart Dubai?

A Dragon Mart Dubai a kínai termékek egyik legnagyobb, szárazföldi Kínán kívüli kereskedelmi központja. A 150 000 négyzetméteres, sárkány alakú épületben közel 4000 üzlet található, amelyekben nagykereskedelmi és kiskereskedelmi termékeket egyaránt árulnak. Nem mindennek van fix ára, ezért készüljön fel az alkudozásra, hogy a lehető legjobb ajánlatokat találja meg.

web: www.dragonmart.ae

Ez is érdekelhet