La Mer Beach Dubai

A La Mer Beach az egyik legjobb, és ingyenes strand Dubaiban, Pearl Jumeirah és a Jumeirah-öböl között található. A fehér homokos tengerpart festői trópusi hangulattal rendelkezik, ideális szelfikre, vízisportokra. A La Mer strandon található Sea Breeze jó lehetőség napozóágyak bérlésére, és a kedvező ár magába foglalja a napozóágy, a törülköző és a napernyő árát is. A Water Sport területén biztonságos környezetben lehet a különféle motoros és nem motoros vízisportokat kipróbálni.

La Mer Beach látnivalói

A La Mer Beach Jumeriah 1-ben található, a La Mer fejlesztés része amely, egy kiterjedt tengerparti terület és szabadidőközpont. Magába foglalja a hatalmas rakpartot, és tulajdonképpen négy területből áll: The Wharf – kiskereskedelmi üzletekkel, és szórakozóhelyekkel, a La Mer South, a La Mer North, és a La mer Beach. A La Mer Dubai-t 2017-ben nyitották meg a látogatók előtt, és a Meraas által fejlesztett helyszín rengeteg szórakozási lehetőséget kínál. A strand a környék egyik legnépszerűbb látnivalója, újszerű tereprendezési elemei, a képeslapra illő tengerparti kunyhók, és a félig a homokba temetett szörfdeszkái idilli hangulatot árasztanak a trópusi pálmafák sokaságában. A fejlesztés jellegzetes halmotívumai a strand számos elemén visszaköszönnek, és Dubaiban a leginkább Insta-barát helyszínnek számít.

La Mer beach Dubai

Sea Breeze

A La Mer strandon található Sea Breeze strandklub jó lehetőség napozóágyak bérlésére, akár családosan, vagy akár szólóban. Egy napozóágy ára 60 AED, míg a napágy csomag (napozóágy+törülköző+napernyő) ára 100 AED. Két csomag vásárlása még kedvezőbb (180 AED), amelyhez 2 db napágy, és törülköző valamint 1 napernyő jár.

Akik még nagyobb kényelemre vágynak, azok számára légkondicionált exkluzív cabanák állnak rendelkezésre. Ezek a teljesen berendezett szobák akár 4-5 fő számára is kényelmes kikapcsolódást biztosítanak. A cabana ára 12 év alatti gyerekek számára ingyenes.

Water Sport by First Yacht La Mer

A Water Sport területén biztonságos környezetben lehet a különféle motoros (wakeboard, jet ski, flyboard), és nem motoros vízisportokat (pl. vízibicikli, stand up paddle, kajak) kipróbálni.

Egyéb szórakoztató tevékenységek

A La Mer kedvelt a különféle nemzetközi konyháiról. Új látványosság a Laguna Water Park

UPDATE 2023 : a Laguna Water Park átmenetileg zárva.

A Hawa Hawa trambulinparkot felfújható játszótérként emlegetik. A park ötlete japánból ered, de Kelet-Ázsián kívül a dubai változat az első. A hatalmas területen elterülő létesítmény két ”dűne” részből áll, a kisebb a 6 éven aluli gyerekeknek, míg a nagyobb a 6 évesnél idősebbek számára használható.

la mer Dubai

La Mer beach nyitvatartás

Habár a strand napközben hosszú ideig tart nyitva, úszni, a napozó ágyakon pihenni csak napnyugtáig van lehetőség. A későbbiekben az itt található gyógyfürdők, kávázók és éttermek tartanak nyitva, és a pihenni, szórakozni vágyók zömmel 18:30 körül fejezik be a strandolást, majd tér át a vendégsereg a La Mer egyéb létesítményeibe.

Nyitvatartás

 Vasárnap-csütörtök: 10:00-23:00 óra között

Péntek-szombat: 10:00-24:00 óra között

Megközelítés

45 2 A St – Jumeirah Jumeirah 1- Dubai

Metróval: 1-es vonal, Century Plaza megálló, a megállótól 300 m távolságra található.

Nevezetes szállodák a közelben

  • Rove La Mer Beach
  • Hyatt Centric Jumeirah Dubai
  • Mandarin Oriental Jumeira, Dubai
  • Dubai Marine Beach Resort & Spa
Ez is érdekelhet