Mercato Shopping Mall Dubai

Ha nyugodt vásárlási élményt szeretne, látogasson el ebbe az olasz reneszánsz stílusú, macskaköves utcákkal és szép terekkel rendelkező bevásárlóközpontba. A 140 kiskereskedővel kezelhető méretű és hangulatos környezetben található. Vásároljon olyan üzletekben, mint a Mango, a Diesel és a Massimo Dutti, miközben az üveg átriumból érkező természetes fényt élvezheti.

A helyiek imádják a Spinneys szupermarketet, és van egy VOX Cinemas fiók és egy Fun City a gyerekeknek. Feltankolna? Igyon egy kávét és egy süteményt egy olyan fedett utcai kávézóban, mint a Paul, vagy vacsorázzon az olyan éttermek egyikében, mint a népszerű Shake Shack vagy az ECCO Pizza & Pasta.

Mercato Shopping Mall

Tegye emlékezetessé a Mercato látogatását!

A Virgin Megastore ideális megálló az ajándékok és emléktárgyak beszerzésére, míg a többi üzlet nagy része a divat, a lábbelik és a kiegészítők számára van fenntartva. Ez a Jumeirah-ban található bevásárlóközpont éjszaka különösen romantikus a világító utcai fényekkel, amelyek tökéletesek ahhoz, hogy minőségi időt töltsön a családdal és a szeretteivel.

Unja a mozgólépcsőzést? Élvezze a pláza óriáscsúszdáját az első emeletről vissza a földszintre, hogy még jobban szórakozzon.
Élvezze a régi európai piactér hangulatát, miközben a The Outlet Village-ben a legjobb márkákat és divatos termékeket vásárolja meg.

A Mercato Mall 140 üzlethelyiséget kínál vásárlásra, étkezésre és szórakozásra. A helyiek kedvelik a Spinneys szupermarketet és a VOX Cinemas-t, míg a gyerekek a Fun Cityben való szórakozást részesítik előnyben. Az olasz reneszánsz stílusú belső terekkel és kávézókkal a bevásárlóközpont remek hely egy laza estére. A Mercato arról is ismert, hogy a helyi kézművesek pop-up piacának, az Arte-nak ad otthont.

Mercato Mall nyitvatartás

A Jumeirah-ban található népszerű, olasz reneszánsz stílusú bevásárlóközpont, a Mercato Mall naponta nyitva tart. Ellentétben a város sok más bevásárlóközpontjával, amelyek hétvégén eltérő nyitvatartási idővel rendelkeznek, ez a bevásárlóközpont a hét minden napján 10 és 22 óra között működik.

Melyik a Mercato Mall bevásárlóközponthoz legközelebbi metróállomás?

A Mercato Mall a Jumeirah 1-ben található, és a tengerpart közelében, de nincs gyalogos távolságra metróállomástól. A legközelebbi a Sheikh Zayed Road mentén található Financial Centre metróállomás, ahonnan az ingázók 10 perces taxival juthatnak el a bevásárlóközpontba.

Jumeirah Beach Rd, Jumeira 1 – Dubai
mercatoshoppingmall.com

Ez is érdekelhet