Ibn Battuta Mall

Az Ibn Battuta Mall a világ legnagyobb tematikus bevásárlóközpontja, amelyet az azonos nevű híres felfedező ihletett. Hat udvarban 275 kiskereskedő között vásárolhat, amelyek mindegyike azt a régiót tükrözi, amelyen Ibn Battuta utazott – Andalúziát, Tunéziát, Egyiptomot, Perzsiát, Indiát és Kínát.

A vásárlás és a szórakozás egy helyen, több mint 50 étkezési lehetőséggel – az olyan népszerű kávézóktól, mint a Project Chaiwala, az olyan éttermi hotspotokig, mint a Pizza Express és az Off The Hook. Ha egy kis kikapcsolódásra vágyik, látogasson el a Switch Bowlingba, vagy válasszon a 21 mozivászon, köztük egy IMAX mozi közül, hogy megnézze a legújabb filmeket.

Vásárlás és családi szórakozás az Ibn Battuta Mallban

Bár a bevásárlóközpontban nincs hiány a tennivalókból, az egyes udvarokon rengeteg kulturális és történelmi ábrázolást is láthatunk, így biztosítva egy érdekes napot az egész család számára.

A Perzsia udvarban egy csodálatos, kézzel festett kupola látható; az Egyiptom udvarban piramisok vannak; az Andalúzia udvarban pedig egy lenyűgöző oroszlános szökőkút áll a középpontban. A Tunéziai udvarban ősi stukkóhomlokzatokat láthatunk; a Kínai udvar Ibn Battuta látogatásának veszélyeit tükrözi kalózokkal és elsüllyedt hajókkal, míg az Indiai udvarban minden óra csúcsát sárkányok, főnixek és fafigurák ünneplik.

A bevásárlóközpont a gyakori rendezvényeiről és ajánlatairól is ismert, különösen az ünnepi időszakokban, ezért látogatás előtt mindenképpen tájékozódjon a programról. Ide eljutni is könnyű – a dubaji metró egyenesen a bevásárlóközpontba visz.

Hol található az Ibn Battuta Mall?

Az Ibn Battuta Mall a Sheikh Zayed Road mentén található, közel a Jebel Ali Village 6-os csomópontjához. Autóval körülbelül 10 percre van a Dubai Marina kikötőtől és 23 percre Dubai belvárosától. A tematikus bevásárlóközpont az IKEA Jebel Ali és a Festival Plaza Mall közelében található.

Ibn Battuta Mall bevásárlóközpont metróval

Az Ibn Battuta Mall könnyen megközelíthető a dubaji metróval. A látogatók a Red Line metróvonalon az Ibn Battuta metróállomás felé utazhatnak, és egy rövid, ötperces sétával elérhetik a pláza belsejét. A bevásárlóközpontban bőséges parkolási és taxiállomások is rendelkezésre állnak.

Mit lehet látni az Ibn Battuta Mallban?

A vezető kiskereskedelmi márkákat és étkezési élményeket kínáló Ibn Battuta Mall egy másik top bevásárlóközpont Dubajban. Ezen kívül élvezheti a trambulinos szórakozást a Sky Zone Dubaiban, megnézheti a legújabb blockbustereket a multiplex moziban, kipróbálhatja a 10 tűs bowlingot, vagy elviheti a gyerekeket a Fun Citybe.

Web:

http://www.ibnbattutamall.com/

Ez is érdekelhet