Dubai Outlet Mall

A Dubai Outlet Mall a város nyüzsgésétől és a központi csomópontoktól távol található, és a Dubai Outlet Mall a legjobb vásárlási célpont, ahol kedvező áron vásárolhat.

Több mint 1200 prémium kategóriás nemzetközi márka 240 üzletben érhető el 30% és 90% közötti kedvezményekkel. Biztos, hogy nagyszerű ajánlatokat fog találni mind a tervezői, mind az utcai márkák közül az olyan üzletekben, mint a Baldinini, az Atasay és mások.
Vásároljon és vacsorázzon olcsóbban a Dubai Outlet Mallban

Ráadásul a különféle gyerekmárkák gondoskodnak arról, hogy az egész család számára legyen valami. Foglalja le a gyerekeket, és látogasson el a gyermekszórakoztató területre, ha szünetet szeretne tartani a vásárlásban. A Chuck E. Cheese-ben találsz olyan játékokat, amelyek a kisgyermekek és az idősebb gyerekek igényeit is kielégítik.

Az étkezési lehetőségek között többféle ételudvar és étterem is található, több mint 20 választékkal, köztük a French Bakery és a Piero Pizza & Pasta, így nem csak a kiskereskedelmi üzletek látogatásáról dönthet. Ide eljutni is könnyű – van egy buszjárat, amely Dubai számos pontjáról egyenesen a bevásárlóközpontba visz.

Menekülj a városi tömeg elől, és folytasd a vásárlást a Dragon Mart és Dragon Mart 2 bevásárlóközpontokban, vagy ugorj át az autópályán, és tölts el egy napot a Dubai Safari Parkban.

Az outlet plázák valóban olcsóbbak?

A vásárlók 30% és 90% közötti összeget takaríthatnak meg az eredeti termékárakból – beleértve a ruházatot, ruházati cikkeket, poggyászokat és még sok más terméket. A kedvezmények gyakran üzletenként eltérőek, és kérjük, vegye figyelembe, hogy az élelmiszerek, az elektronikai cikkek, az ékszerek és a gyógyszerek nem biztos, hogy kedvezményesek.

Hogyan jutok el a Dubai Outlet Mall bevásárlóközpontba?

A Dubai Outlet Mallhoz az Al Ain Road (66-os út), az Emirates Road és az Al Khail Road útvonalakon keresztül lehet eljutni autóval. Alternatív megoldásként, ha tömegközlekedéssel szeretne utazni, felszállhat a 66-os vagy 67-es számú, óránként közlekedő RTA-buszra.

Mi az a Dubai Outlet Mall?

A Közel-Kelet első outlet pláza-koncepciója, a Dubai Outlet Mall 1200 vezető divatmárka árengedményeit kínálja 240 üzletben. A lelkes vásárlók elképesztő kedvezményeket találhatnak, akár 90%-os kedvezményt az eredeti árakhoz képest. A Dubailandban található bevásárlóközpont először 2007-ben nyílt meg.

Melyik outlet pláza a legjobb Dubaiban?

Ha a legjobb outlet bevásárlóközpontokat szeretné megtalálni Dubajban, a Dubai Outlet Mall és a Jebel Aliban található The Outlet Village egyaránt nagyszerű vásárlási célpont. Mindkettő az összes vezető high street márkát kínálja a legjobb áron, egész évben.

Dubai Outlet Mall

Dubai Al-Ain Road (66-os út) – Dubaj
www.dubaioutletmall.com
+971 4 423 4666
info@dubaioutletmall.com

Ez is érdekelhet
Latest Posts from Irány Dubai