wafi city dubai

Az 1990-es évek eleje óta nyitva tartó Wafi Cityt az a megtiszteltetés érte, hogy Dubai egyik első nagy bevásárlóközpontja volt. Amint megérkezik a bevásárlóközpont bejáratához, feltűnő szfinx-szobrok fogadják. A pazar egyiptomi téma a belső terekben is folytatódik, ahol olyan inspiráló dekoráció veszi körül Önt, amely egy másik helyre és időbe repíti.

Az úti cél egyaránt otthont ad luxus és nagyáruházaknak, olyan előkelő éttermeknek, mint az olasz kávézó Biella és az indiai Asha’s, a népszerű wellnesshelynek, a Cleopatra’s Spa-nak és a fitnesz kedvencének, a Pharaohs’ Clubnak.

A szomszédos Raffles Dubai, egy ötcsillagos szálloda hasonló egyiptomi esztétikával, kifinomult tartózkodással és kivételes étkezési lehetőségekkel várja a vendégeket. A szálloda különösen híres a Raffles Salonban kínált díjnyertes délutáni teájáról. A környékbeli szállások között szerepel még a Sofitel Dubai The Obelisk, az Arabian Park Hotel és a Wafi Residence.
Mire számíthat a Wafi szállodában

Vásároljon a több mint 250 üzletben, miközben gyönyörködhet a belsőépítészeti különlegességekben, például az ólomüveg piramisokban, fáraószobrokban és hieroglifákkal díszített oszlopokban. A tervezői üzletek közül érdemes megnézni a Baldininit és a Chopardot, valamint számos hazai gyöngyszemet, például az Etoile La Boutique-ot.

Ne felejtsen el böngészni a Souk Khan Murjanban, ahol arab kézműves termékeket és rengeteg kézműves kincset talál a Közel-Kelet minden tájáról.

A divatmárkák, étkezési és wellness-élmények kurátori gyűjteményével az egész család garantáltan jól fogja érezni magát a Wafiban.
További luxuskollekciókat talál Dubai legjobb divatbutikjaiban.

Hogyan jutok el Wafi Citybe metróval?

Wafi City könnyen megközelíthető a Dubai Healthcare City metróállomásról, amely a zöld vonalon található. A metróállomástól a bevásárlóközpontig tartó rövid séta átlagos tempóban körülbelül öt percet vesz igénybe.

Mi az a Wafi City?

A Wafi City egy tematikus bevásárlóközpont Dubai Wafi fejlesztésében. A területhez szállodák, éttermek, lakóházak és egy éjszakai klub is tartozik. Minden szempontból az ókori Egyiptom köré összpontosul, kis piramisokkal, szobrokkal és a fáraók és más kulcsfigurák képeivel.

Mikor épült Wafi City?

A Wafi City 1991-ben nyílt meg, és az egyik első nagy bevásárlóközpont volt Dubaiban. Továbbra is népszerű kiskereskedelmi látványosság, több mint 250 üzlettel, valamint a bevásárlóközpontban található lenyűgöző ólomüveg piramisokkal, fáraószobrokkal és rengeteg hieroglifával.

Hol található a Wafi City?

A Wafi City az Oud Metha és a Dubai Healthcare City közelében található. Közvetlenül kapcsolódik a Sheikh Zayed Roadhoz (E11). A bevásárlóközponton kívül a környéken szállodák, éttermek és szórakozóhelyek is találhatók. A közeli helyek közé tartozik a Zabeel Stadion, a Jaddaf Waterfront, a Creek Park és maga Dubai Creek.

Wafi City Dubai

Oud Metha Rd – Dubai – Egyesült Arab Emírségek
www.wafi.com
+971 4 324 4555
customerservice@wafi.com

Ez is érdekelhet