burjuman dubai

Dubai egyik legrégebbi bevásárlóközpontja, a BurJuman a divat szerelmeseinek paradicsoma. Böngésszünk a luxus designer márkák, valamint az olyan utcai márkák között, mint a Splash, a Zara, a H&M, az Inglot és az Aldo. Számos szaküzlet is található, köztük a Sharaf DG elektronikai és gyermekmárkák, valamint egy Carrefour hipermarket az alapvető cikkekért.

Vásárlás után ebédeljen vagy vacsorázzon a csábító éttermekben, amelyek különféle konyhákat kínálnak, köztük olasz, indiai, iráni és libanoni ételeket. Vagy töltsön fel egy gyors falatot a több mint kéttucatnyi üzletet kínáló élelmiszer-udvarban. Kényeztesse gyermekeit egy erőteljes játékkal a Magic Planetben, vagy nézze meg a legújabb kasszasikereket a VOX Cinemasban – egy 14 moziteremmel rendelkező multiplex moziban.

Vannak szállodák a BurJuman közelében?

Igen, számos szálloda található a BurJuman közelében. A Bur Dubai negyedben, a főút mentén található bevásárlóközpont rövid sétára van az 5 csillagos Park Regis Kris Kin Hoteltől és a DoubleTree by Hilton Dubai M Square Hotel & Residences szállodától. További lehetőségek közé tartozik a 4 csillagos BurJuman Arjaan by Rotana és a Regent Palace Hotel, több más mellett.

Hogyan jutok el a BurJumanba a metróval?

A BurJuman bevásárlóközpontba a BurJuman metróállomáson való leszállással juthat el. A megálló 3-as kijárata közvetlenül a bevásárlóközpont előtt található, így a látogatók közvetlenül elérhetik a bevásárlóközpont designer üzletei, éttermei és szórakozóhelyei, köztük a Zara, a Shakespeare and Co. és a Magic Planet.

Van mozi a BurJumanban?

Igen, a BurJumanban van mozi. A népszerű VOX Cinemas egy 14 vetítőtermes multiplexet üzemeltet a bevásárlóközpontban, ahol naponta a legújabb hollywoodi és bollywoodi kasszasikerek izgalmas válogatását játsszák. A látogatók könnyedén összekapcsolhatják a mozilátogatásokat a BurJumanban történő vásárlással és étkezéssel.

Van ingyenes parkolási lehetőség a BurJumanban?

Igen, a BurJumanban ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre, bár ez feltételekhez kötött. Délelőtt 10 óra előtt nem áll rendelkezésre ingyenes parkolás, kivéve, ha a látogatók legalább 25 AED-et költenek a bevásárlóközpontban. Ezt követően az első két óra ingyenes, és a költések alapján meghosszabbítható. A parkolás csak hétvégén és ünnepnapokon teljesen ingyenes.

A BurJumanban ingyenesen elérhető a WiFi?

Igen, a BurJumanban ingyenes WiFi áll rendelkezésre. Néhány más dubaji bevásárlóközponthoz hasonlóan a BurJuman is nyilvános internet-hozzáférést biztosít az ügyfeleknek a du’s WiFi UAE távközlési szolgáltató hálózatán keresztül. A látogatók a @WIFIUAE-hez csatlakozva okoseszközeiken igénybe vehetik a szolgáltatást.

BurJuman Dubai

Khalid Bin Al Waleed Rd, Al Mankhool, Dubai
www.burjuman.com

Ez is érdekelhet