dubai aquapark

Dubai látnivalói mellett látványos víziparkokkal is büszkélkedhet. A leglátogatottabbak a Wild Wadi Water Park és az Aquaventure vízipark, amelyek nem csak a gyermekek, de a felnőttek számára is önfeledt élményt nyújtanak.

A világ 10 legjobb víziparkjából három az Egyesült Arab Emírségekben található. A Wild Wadi Water Park Jumeirah városrészben található, és Dubai első víziparkja. A létesítmény közelében húzódik a Burj Al Arab és a Jumeirah Beach Hotel, így fantasztikus kilátás nyílik az ikonikus épületre. A közelmúltban teljesen felújították, az egész területét a legmodernebb csúszásgátló padlózattal látták fel, amely a nagy hőség ellenére is hűvös marad. 30 csúszda, medencék és számtalan izgalmas hullámvasút, különböző vízi attrakciók vannak a különböző korosztályú és testmagasságú vendégek részére. A létesítményben éttermek és üzletek is egyaránt megtalálhatók.

Dubai Aquapark

A Wild Wadi vízipark a klasszikus arab mesehős Juha történetét állítja a középpontba.

A családos látogatók kedvence a 360 méter hosszú hűtött Lazy River, és a Juha utazása, amely ideális a pihenéshez és felfrissüléshez. A lágy hullámok kedvelőinek a Wave Pool fűthető, hűthető medence áll rendelkezésre. A szülőknek ezalatt a privát cabanában hűsölhetnek a Lazy River mentén.

A felnőttek számára is kihívást jelenthetnek Master Blaster túrák, amelyek különböző nehézségi fokozatú hullámvasút élményt nyújtják. A komplexum óriáscsúszdáit a 110 cm feletti látogatók vehetik csak igénybe, mint például a Flood River Flyert, White Water Wadit, vagy az adrenalin függők kedvencét a Doom Tunnelt.

Dubai Aquapark

A megújult Jumeirah Sceriah az elődjéhez képest dupla élvezetet nyújt, hosszabb és félelmetesebb: a tandem csúszdák a 32 méter magas toronyból indulnak, egyszerre két kapszulából lehet páros versenyt játszani. Az adrenalin kedvelők ne hagyják ki a spirális Burj Surj, és a Tantrum Alley csúszdákat sem.

A vízipark népszerű attrakciója a szörf-szimulátor, amely szörfdeszkán, vagy fekvődeszkán is kipróbálható.

A kisebb gyerekek kedvence az új Juha Dhow és Lagoon óriásjátszótér, ahol 2 percenként gigantikus vödör áztatja el a közelében tartózkodókat. Több mint 100 vízi attrakció és a különböző színes csúszdák kifejezetten, és csak gyermek számára lett kialakítva.

Wild Wadi Water Park

Nyitvatartás

Hétfő kivételével naponta 10:00-18:00 óra között tart nyitva.

Jegyár

A Wild Wadi Water Park a Jumeirah Hotel vendégei, valamint 2 évesnél fiatalabb gyermekek számára ingyenes.

110 cm-nél magasabb vendégek részére a belépőjegy ára: 299 AED

110 cm-nél alacsonyabb vendégek részére a belépőjegy ára: 249 AED

A belépőjegyek online foglalhatók a következő oldalon: Dubai Wild Wadi Waterpark egész napos belépőjegy 28 154 Ft-tól (fejenként) .

Ez is érdekelhet