arte dubai

Találja meg a kézzel készített termékek egyedülálló választékát az ARTE-n, az Egyesült Arab Emírségek legnagyobb dizájner divat-, művészeti és kézműves piacán. Lépjen kapcsolatba több mint 150 szenvedélyes készítővel és tervezővel, akik egy fedél alatt árulják értékes alkotásaikat. Böngésszen az „Emírségek kézművesei” által kézzel készített kortárs és bonyolult minták közül – ezért is hívják ezt a piacot a készítők piacának.

A 2005 óta működő koncepció eredeti és otthonos jellegének köszönhetően hatalmas sikert aratott a városlakók és a turisták körében egyaránt. A piacon árult összes árut az Egyesült Arab Emírségekben készítették. A koncepciót Miriam alapította, aki maga is nemezkészítő, és akihez egy önkéntesekből álló csapat csatlakozott, akik minden hétvégén összeállítják a rendezvényt a város különböző helyszínein.

A zászlóshajó piacot havonta kétszer tartják a dubaji Times Square Centerben. További helyszínek közé tartozik a Mercato Mall, a Queen Elizabeth 2 (QE2) szálloda és a Dubai Design District (d3). A pop-up butikok gyakori kedvencei közé tartoznak az ékszerek, szappanok, ajándékkiegészítők, bőrápolási termékek, párnák, gyertyák, dizájner divat, művészet, kerámia és házi sütemények.

ARTE Dubai

Al Marabea Road, Times Square Center – Dubai
www.arte.ae

Ez is érdekelhet