Zohur 2

A Zohur 2 Sharjahban, az University City városrészben az ARE.6.73.1_1 részben található. A társasház 2021-ben készült el. Az ingatlan tökéletes elhelyezkedésű, mivel az Egyesült Arab Emírségek kulcsfontosságú helyéhez nagyszerű a hozzáférése. A környék a város szívének számít, és a Sharjah Nemzetközi Repülőtér és a SAIF zóna, és az Healthcare City városrészek könnyedén közelíthetőek meg.

A projekt fejlesztője az Al Zahia/Sharjah Holding.

Az Al Zahia közösségében található rezidenciák tökéletes életkörülményeket biztosítanak családok számára. A projekt egyesíti a közösség szempontjából fontos életmódcélokat, amely az Emirátus értékrendjével és jövőképével áll összhangban.

A környezet gazdag kulturális örökséget hordoznak, amely különleges helyet teremtenek a hétköznapokhoz, és a munkához egyaránt. A fejlesztés eredményeként egy prémium minőségű épületkonstrukciót alakítottak ki, amelyek kerttel és teraszokkal a modern és fenntartható életvitelt szolgálják.

A lakások kortárs lakberendezésűek, nagy hangsúlyt fektettek a természetes fénnyel való ellátottságra. Egyaránt megtalálhatóak a stúdiólakások, és a 1-2 hálószobás apartmanok, ezért kifejezetten ideális fiatal házasoknak és ingatlan befektetőknek.

 A tervezés során ügyeltek arra, hogy a létesítmények széles tárházát nyújtsák a kényelmes és egészséges életvitelnek. Klubházak, szupermarketek mellett mecset, és parkok is találhatóak. A kertek mellett úszómedencék találhatóak, és olyan közösségi tereket hoztak létre, ahol a családok biztonságosan töltődhetnek fel. A luxus berendezéssel ellátott szolgáltatásokhoz a lakosság hozzáférhet, játszóterek, edzőterem, parkoló, biztonsági szolgálat és kamera rendszer működik.

A Zohur 2 rezidencia környezete kellemes zöldfelületeket, sétányokat tartalmaz, és gazdag hozzáférést biztosít a kiskereskedelmi szolgáltatásokhoz.

Ez is érdekelhet