Woroud 1

A Woroud 1 Sharjahban, az University City városrészben az ARE.6.73.1_1 részben található. A társasház 2020-ban készült el. Az ingatlan értékét növeli, hogy Sharjah központjában van, mégis csendes biztonságos helyen épült, így nemcsak családoknak, de a befektetők számára is tökéletes. A Woroud 1 rezidenciáktól a neves oktatási intézmények, múzeumok pár perces autóútra vannak. Az Al Zahia városközponthoz a korszerű infrastruktúra közvetlen hozzáférést biztosít.

A projekt fejlesztője a Sharjah Holding.

A környék jellegét kortárs formatervezésű házak határozzák meg, amelyek fenntartható életmódot biztosítanak. Ilyenen projektek a Zohour 2, és az Al-Yasmeen in Al Zahia. A település gazdag kulturális és természeti örökségben és az emirátusok hagyományai egyaránt érvényesülnek. A közeli mecset a kiskereskedelmi egységek a lakásokból könnyen megközelíthetőek.

A Woroud 1 egy kiemelkedő fejlesztés, amely stúdió és 1 hálószobás apartmanokból áll. A projekt kerti és teraszos apartmanjai az Uptown Al Zahia gyöngyszeme, ahol a környezeti lehetőségek a szabadidős életmóddal ötvöződnek. Az otthonokhoz a legmodernebb lehetőségek és szolgáltatások tartoznak, mint az úszómedence, az edzőterem, a BBQ területek,tökéletes családi eseményeknek és szórakozási lehetőségnek egyaránt. A közösségi területek mindenki számára hozzáférhetőek.

A Woroud 1 környéke gazdagon ellátott zöld felülettel és növényzettel A lakók  szinte egy üdülőhelyen érezhetik magukat. A környék üzletek széles skálájával rendelkezik, amelyek a mindennapi szükségletet kielégítik, élelmiszerboltok, éttermek, kávézók, mosodák széles választéka található.

Ez is érdekelhet