Al Waha Villas Dubai

Az Al Waha villák Dubailand békés és nyugodt környezetében, az Al Quadra és Dubai Bypass út mentén, Al Yalayisban találhatóak. A környéken olyan nagynevű fejlesztők, mint az Emaar, a DAMAC, és az NSHAMA indítottak el modern lakóközösség projektet. Az Al Waha ingatlanok 260 villa és lakóház együtteséből állnak. A villák közelében (14 kilométer távolságra) három metrómegálló, a Sharat DG, a Mall of Emirates, és a FAB található.

A projekt fejlesztője a dubai székhelyű Dubai Properties (DP) LLC ingatlanfejlesztő társaság.

A mediterrán stílusú villák kialakításánál a kreativitás és a minőség igények megvalósítása került előtérbe. A tágas térrel rendelkező, 2-3-4 hálószobás ingatlanokhoz terasz vagy erkély tartozik. A szobákhoz beépített gardrób készült. A konyhák modern berendezésű, magas minőségű berendezésekkel vannak felszerelve. A villákat buja növényzettel kialakított zöldövezet veszi körül. Magas pálmafák árnyékában gondosan kialakított kertek húzódnak meg. A terrakotta tetővel ellátott épület, és a meleg színekkel lerakott macskaköves utcái békés mediterrán hangulatot árasztanak. A magas fokú eleganciával párosuló kényelmes otthonok családok, de főleg gyerekes családok számára kínál kiváló minőségű életteret.

A lakók kényelmét olyan létesítmények szolgálják, mint a 24 órás biztonsági szolgálat, uszoda, és közösségi klubház, edzőterem, és parkoló.

Az Al Waha Villas közelében található a Dubai Outlet Mall, és az Uptown Motor City.

Ez is érdekelhet