Al Mahra Dubai

Az Al Mahra az Arab Ranch építési projekt új eleme, Dubaiban a  Sheikh Mohammad bin Zayed út  (MBZ) szomszédságában található. A 166 lakóegységből álló épület a Terra Nova és a sivatagi golfpálya között található.

A 4-5-6 és 7 hálószobás villák különböző elrendezésűek. A tervek alapján az otthonok színére a semleges fehér, a lágy krémszín, a világosbarna, és a homokszín kombináció lesznek elérhetőek.

Az épületek bővelkednek gipsz díszítésben, és az arab építészeti hagyományokra jellemző ívek, mélyedések és precízen megtervezett kupolák ötlenek szembe. A szobákra tágas, és világos tér a jellemző, amelyek tökéletesen kiegészítik az arab stílusú dizájnt.

A villák jellegben és hangulatban a Terra Nova-i és a Mirador ranch-ra jellemző épületegyüttesekhez hasonlítanak. A hagyományos arab építészeti dizájnon kívül nem különböznek egymástól.

Az épületekhez két jármű parkoló tartozik, emellett a villákhoz erkélyek és teraszok csatlakoznak, amelyek otthonosabbá teszik a környezetet, és tökéletes kilátást biztosítanak.

A kortárs tervezéssel összhangban állnak a villa létesítményei, és az igénybe vehető szolgáltatások. A villák némelyike a hatalmas területű golfpályára, másikak a parkra néznek.  A természetes fény minden lakást beragyog, és az egészséges zöld környezet mindenki számára lehetőséget nyújt, legyen szó piknikezésről, sétáról vagy grillezésről. Az exkluzív kialakítású otthonok amellett hogy a biztonságos privát életnek a tökéletes színterei, a finom modern dekorációjával a nyugalom szigetét teremtik meg. A létesítmények közé 24 órás biztonsági szolgálat. edzőterem, úszómedence, játszótér, park, golfpálya is tartozik.

A környéken nagy számban érhetőek el bevásárlóközpontok, éttermek és kávézók. A legközelebb a Mall of Arabia, és a Dubai Marina Mall található.

Ez is érdekelhet