Park Heights II Dubai

A Park Heights II. Dubaiban, a Hadaeq Sheikh Mohammed Bin Rashid úton, a Dubai Hills Estate különleges közösségében található. A 18 emelet magas épület komplexum 2020-ban készült el, összességében 270 lakóegységből áll.

A projekt fejlesztője a világhírű Emaar Properties.

Park Heights II. a projekt második tornya, amely prémium minőségű apartmanokat kínál.

Park Heights II. apartmanjai 1-2-3 hálószobás, luxus kialakítású otthonok, amelyek további előnyös tulajdonságát a tökéletes kilátás nyújtja. Nemcsak a belváros, hanem az egész város a lakók lába előtt hever. Az otthonok közepes méretűek, 60 és 150 négyzetméteresek. Az otthonok létesítményei közé a szabályozható hőmérsékletű felnőtt és gyermekmedencék, gyermekjátszótér, a felszerelt edzőterem, a parkoló, kamerarendszer és 24 órás biztonsági szolgálat tartozik.

Hasonlóan a Park Heights I-hez az apartmanoktól a Belváros, a kereskedelmi és a turisztikai látványosságok könnyedén megközelíthetőek az Al Marabea felöl. A forgalmas Sheikh Mohammed Bin Zayed út és az Al Khail út között húzódik, de az átjáró út  könnyű elérhetőséget biztosít akár a Dubai Nemzetközi Repülőtér, vagy a többi Emirátus irányába.

Az ikertorony-épület környékén gigantikus méretű bevásárló központok, nyitott terület és park található. A kedvező elhelyezkedés a közösségi közlekedés szempontjából is lényeges, 2 metróvonal érhető el. Az apartmanok közelében 3 iskola található.

A Park Heights II szomszédságában található Dubai Hills Park ideális körülményeket biztosít a családi kikapcsolódásra.

Ez is érdekelhet