Burj Royale dubai

A Burj Royale épülete Dubai belvárosában, a Jumeirah lakónegyedben található. Az apartmanok a fényűző toronyépületben, a pazar Óváros és a Mohammed bin Rashid sugárút közelében vannak, amely az utolsó lakótoronynak számít, ahonnan közvetlen a kilátás a Burj Khalifa épületére és a Dubai-szökőkútra. A Burj Royale épületétől pár perc alatt érhetőek el autóval a város attrakciói, a Dubai Mall, az Opera és Pazar Óváros.

A projekt fejlesztője a dubai székhelyű Emaar Properties, amely egyike az Egyesült Arab Emírségek legnagyobb ingatlan fejlesztő cége, és olyan projektről is nevezetes, mint a Burj Khalifa, amely jelenleg, a világ legmagasabb épülete.

Az 58 emelet magasságú toronyépület apartmanjai 1-2-3 hálószobás kialakításúak, és minden szobáját természetes napfény árasztja el. A teljes magasságú ablakfalakon keresztül lenyűgöző kilátás nyílik a városra. Az ablakfalak nemcsak vertikális, de vízszintes kiterjedése miatt, azt az érzetet keltik, mintha a szemlélő egybeolvadna a tájjal. A világ legnagyobb teljesítményű szökőkútjára nyílik tökéletes kilátás, amely pazar koreográfiával, kortárs és klasszikus arab zeneszámokkal bűvöli el a városba látogatókat.

Az olyan létesítmények, mint a társalgó helyiség, a grillező hely, az edzőterem és a feszített víztükrű medence szellősen lettek kialakítva.

 Az apartmantól a Dubai Nemzetközi Repülőtere 19 kilométer távolságra van, a forgalomtól függően 20 perc alatt érhető el.

Ez is érdekelhet