Latifa Tower dubai

A Latifa Tower Dubai szívében, a Sheikh Zayed út prominens területén található. A lenyűgöző tornyok kiváló minőségű apartmanokkal rendelkeznek, amelynek minden egységéből csodálatos kilátás nyílik a városra, és az öbölre egyaránt. Az épület a Világkereskedelmi Központ és a Crown plaza közvetlen közelében van. A World Centre Metrómegálló 4 perc alatt érhető el a Latifa Towerból.

A projekt fejlesztője az Al Rostamani group, amely egyike a legnagyobb és legrégebbi alapítású ingatlanfejlesztéssel foglalkozó konglomerátumoknak az Egyesült Arab Emirátusokban.

A vegyes felhasználású, 45 emelet magas felhőkarcolóban nagy sebességű emeletes felvonókkal lehet közlekedni. Az ingatlanban az apartmanok mellett több emelet szinten irodák vannak.

Az apartmanok teljesen felszereltek, 2-3 hálószobásak.

Az ingatlanban 5 kereskedelmi egység található.

A Latifa Towerbe érkezők egy gyönyörű kialakítású átriumba lépnek be, amely egy konferencia termen keresztül csatlakozik a két toronyoldalhoz.

A létesítményei között található úszómedence, szauna, edzőterem, jakuzzi.

A parkolóból 19 nagysebességű lifttel lehet közlekedni akár az irodák, akár az apartmanok felé.

Az ingatlanhoz legközelebb a népszerű Dubai Mall található, autóval 9 perc alatt érhető el. Számos helyi, és jó nevű nemzetközi iskola van a közelében.

A Latifa Tower környékén számos népszerű attrakció található, amelyek mindegyike 5 kilométer távolságon belül van: Aquarium, Fountains, Jumeirah Mosque, Dolphinarium, Dubai Museum.

Ez is érdekelhet