Mirador Dubai

A Mirador az Arab Ranch projekt legújabb tagja Dubaiban, a Sheikh Mohammad bin Zayed út (MBZ) szomszédságában valósul meg. A kellemes környezetben található villaprojekt kényelmes tágas lakásaival a lakók számára luxus körülményeket tesz lehetővé. A környéken csúcskategóriás éttermek és szállodák találhatóak.

A projekt fejlesztője az Emaar Properties, amelynek legnevesebb épülete a Burj Khalifa.

A Mirador projekt jellegzetességét a spanyol építészeti stílusban tervezett villák adják. A villák 2 emeletesek, és a hatalmas alapterületű otthonok kerámiával vannak kidolgozva, és dekoratív színpalettával rendelkeznek. A nappaliban 10 láb magas mennyezet található, amely tágas teret és gazdag természetes fényviszonyokat teremt. A lejtős kialakítású színes tetők, a spanyol stílusú dekorációs elemek, kéményekkel ellátott kandallók mediterrán jelleget kölcsönöznek. A tágas erkélyek és teraszok a golfpályára, és a parkra nyílnak.

A sivatagi oázisban megvalósuló épületegyüttes tavakkal borított parkos zöldfelületekkel alakítják ki. A villáktól a Dubai Polo és Lovas Klub könnyedén megközelíthető, amelyek a fejlesztés kulcselemeit képviselik.

A villa-projekt  létesítményei a kényelmet és az egészséges életmód feltételeit biztosítják. A közvetlen környezet lehetőséget biztosít sétára, családi piknikezésre és grillezésre egyaránt. A villák kényelmi szolgáltatásokkal felszereltek, ugyanakkor a privát életvitel békességét is egyaránt biztosítják. Az épületekhez edzőterem, uszoda, játszótér, golfpálya is tartozik. A közelben éttermek és kávézók is találhatók. A Polo Klub a lakosok számára egyszerűen megközelíthető.

Számos bevásárlóközpont, mint a Mall of Arabia, a Dubai Mall a Mall off Emirates könnyedén elérhető, és szolgáltató létesítmények: fodrászat, mosoda, patika, körömszalon is található.

A Mirador közelében nemzetközi láncok közül a Costa Coffee, és a Burger King érhető el.

Ez is érdekelhet