Savannah dubai

A Savannah Arab Ranch projekt tagja Dubaiban, a Sheikh Mohammad bin Zayed úton (MBZ) található. A villától Dubai üzleti negyedei, mint a Dubai Internet City, a Dubai Media City, és a Dubai Marina könnyedén érhetőek el. A Savannah projekt további előnye, hogy az Arab Ranches egyéb közösségi központjaitól rövid távolságra található.

Távol a nyüzsgő városi élettől a sivatagi oázisban lévő Savannah Arab Ranch projekt népszerű a helyi ingatlanok körében. A projekt fejlesztője a világhírű Emaar Properties, akinek nevéhez számos dubai kurrens épület fűződik.

Az elegáns kialakítású házak a modern kényelmes, és békés életvitelnek megfelelően kerültek kialakításra. A hatalmas beltérrel rendelkező lakások (4800-6100 négyzetméteresek) 5 hálószobával rendelkeznek. A minőségi kivitelezés mellett a dekoratív színpaletta, és a felhasznált kerámialapok is említést érdemelnek. A lakások 9-10 láb magas mennyezetűek, jellemzően kortárs dizájn alapján mosókonyhával, kandallóval vannak ellátva.

Az otthonokat tágas erkély és udvar veszi körül, gyönyörű kilátást biztosít a golfpályára. A házak kertekkel vannak körbevéve. A létesítmények közé edzőterem, park, gyermekjátszótér, tartozik,

A Savannah projekt lakói számára nemcsak az Arabian Ranches Golfklubhoz, a Dubai Polo és Lovas Klubhoz  biztosítanak hozzáférést, de a különböző futball, golf, és teniszpályákhoz egyaránt.

A gyerekek részére különféle területeket alakítottak ki, emellett a felnőttek közösségi tereket, parkokat és minőségi éttermeket is találhatnak.

A közelben olyan neves projektek találhatóak, mind a La Avenida, az Al Hamra, az Alma 1 és az Al Reem.

Ez is érdekelhet