Surf at Creek Harbour

A Surf at Creek Harbour Dubaiban Mirdif városrészben található. A 9 emelet magas épület várhatóan 2023-ban kerül átadásra. A Creek Beach peremén található épületek közepes magasságúak, ahonnan a belváros és  a Dubai Nemzetközi Repülőtér csak 10-15 percre található, amelyet közvetlenül metróval is el lehet érni.

A projekt fejlesztője a világhírű Emaar Properties.

A Surf at Creek Harbour-től csak egy rövid sétával lehet eljutni a négycsillagos butik Hotelhez, a Vida Hotelhez, és az Exhale gyógyfürdőhöz. A társasház kitűnő adottságai lehetővé teszik a tengerparti kellemes strandolást, és a létesítmények – medence, edzőterem-használatát. A Creek Beach nemcsak rengeteg plázával rendelkezik, a közterein gyönyörű szökőkutak, sétányok találhatóak.

A lakások tágas méretűek, nagyjából 1500 négyzetméter alapterületűek, 3 hálószobával rendelkeznek. Minden szobához külön fürdőszoba csatlakozik. Az lakásokat hatalmas ablakokkal építették, amely a természetes fényt maximálisan engedik be, és gyönyörű kilátást biztosítanak a környékre. A kitűnő adottságokkal rendelkező épület értékét tovább növeli a Dubai Metróhoz való közelsége. Az Exhale gyógyfürdő számos wellness lehetőséget kínál. A szolgáltatások széles tárházát nyújtja az egészségjavító gyógyfürdős kezelések mellett a szépség megőrzéssel kapcsolatos nívós kezeléseket nyújt: arcfiatalító kezeléseket, teljes testmasszázst egyaránt.

A Surf at Creek Harbour –tól gyalogosan megközelíthető a 980 méterre lévő Bibin Egészségügyi Központ, és nemzetközi oktatási intézmények, mint a Swiss Nemzetközi Tudományok Iskolája autóval 15 percre vannak.

A Surf at Creek Harbour környezetében számos különleges étterem, üzlet és kávézó található.

 

Ez is érdekelhet