The Nest Dubai

A The Nest apartmanok Dubaiban, Dubailand városnegyedben a Sheikh Mohammad bin Zayed út (MBZ) közelében található. A projekt fejlesztője az Al Barari Developers. Az ingatlantól Dubai Nemzetközi Repülőtere 28 kilométer távolságra található.

A projekt 55 gyönyörű, kortárs stílusú villából áll, amelyek kétféle típusban kerültek kialakításra. A különbségek aprók, az elrendezésben, és belső terek  életmód- kialakításában térnek el egymástól.

A lakások magas mennyezetűek, tágas ablakokkal beépítettek, amely a természetes fénnyel maximálisan beragyogja. A kortárs építkezési stílus jegyeit viselő otthonok kellemes meghittséget sugároznak, a jellemző színpaletta a fehér a krém és a szürke árnyalatait tartalmazza. A határoló üvegfal szinte kölcsönhatásban van a kerttel. A rezidenciákat kiváló minőségű alapanyagokkal tervezték és kivitelezték: modern gépekkel felszerelték fel nappalikban, a konyhákban és étkezőkben egyaránt. A konyhaszekrények a Colombini Casa tervei alapján készültek, a készülékek pedig a Zanussi minőséget szavatolják.

Az otthonok kiválóan alkalmasak nagy családok részére, mivel 4 luxus hálószobásak, amelyek eltérnek formatervezésben, és a különböző életmódhoz alkalmazkodnak. Ez az eltérés lehetővé teszi, hogy a vásárlók rugalmasan választhassanak a számukra kedvezőbb adottságok közül. Az ingatlanhoz  fenségesen kialakított Al Barari kertek csatlakoznak.

A Nest amellett, hogy páratlan kényelmet biztosít, a buja zöld növénnyel körbe vett rezidencia egyedülállónak számít a környéken. Nemcsak parkosított tavak, de édesvízi patakokkal tarkított botanikus kertet teremtettek meg. A festői környezetben több mint 200 villa található.

A közelben a Body Language egészségklub, és a Heart&Soul Wellness Spa létesítmény található.

Ez is érdekelhet