őszi divat

Ha túlságosan elmerültél a sportfogadás folyamatosan fejlődő világában, vagy más időtöltésekkel voltál elfoglalva idén, akkor lehet, hogy lemaradtál néhány lenyűgöző divattrend megjelenéséről. De ne aggódj, mi gondoskodunk rólad! Ahogy a levelek aranyszínűvé válnak és a levegő csípős lesz, a divat is átesik a szezonális átalakuláson. Idén 2023 őszén a divatvilág vibrál, inspirációt merítve a múltból és a jövő reményeiből egyaránt. Merüljünk el azokban a színekben, textúrákban és stílusokban, amelyek ebben a szezonban újradefiniálják a ruhatáradat.

A szezon színpalettája

 • Misztikus bordó: Idén a bordó ikonikus módon visszatért. Ez a gazdag, intenzív árnyalat melegséget és luxust sugároz, így tökéletes őszi választás. Akár egy bordó kabátot, akár egy elegáns sálat választasz, ez a szín garantáltan felkelti a figyelmet.
 • Arany okkersárga: Az őszi levelekből merítve az ihletet, az arany okkersárga gyönyörűen magába foglalja az évszak lényegét. Nem csak a ruhákra korlátozódik – a táskáktól a cipőkig, ez a szín földies jelleget kölcsönöz minden öltözéknek.
 • Alkony kék: Ahogy az éjszakák hosszabbodnak, a kék a közelgő tél titokzatosságát ragadja meg. Ez a finom, mégis magával ragadó árnyalat sokoldalú, jól párosítható a világosabb őszi árnyalatokkal, és önmagában is figyelemfelkeltő.
 • Vintage Olive: A 70-es éveket idéző vintage olive a vaskos kötött ruháktól kezdve a szabott nadrágokig mindenben hódít. Ez a semleges, mégis feltűnő árnyalat kihagyhatatlan kiegészítője az őszi kollekciónak.

Stílusok és sziluettek

 • Retro újjáéledés: A 70-es és 80-as évek újra teljes erővel visszatérnek. Gondolj a széles szárú nadrágokra, a túlméretezett napszemüvegekre és a vaskos platform cipőkre. Ez a trend a merészség és a drámaiság felvállalásáról szól. Párosítsd modern kiegészítőkkel, hogy tökéletes egyensúlyt teremts az akkor és most között.
 • Réteges luxus: Elmúltak azok az idők, amikor a réteges öltözködés csak a melegen tartásról szólt. A 2023-as ősz a réteges megjelenésről szól, amely játszik a textúrával, a színekkel és a hosszal. Finom csipke egy masszív bőrdzseki alatt, vagy egy kivágott pulóver egy bő maxiruha felett, a kombinációk végtelenek és izgalmasak.
 • Tech ihlette öltözékek: Ahogy egyre közelebb kerülünk a futurisztikus jövőképhez, a ruháink is tükrözik ezt az átmenetet. A fényvisszaverő anyagok, a fémes felületek és a LED-ekkel felturbózott kiegészítők kerülnek előtérbe, a divat és a funkcionalitás keverékét teremtve.
 • Bohém rapszódia: A laza, áramló ruhák bonyolult mintákkal, rojtos táskák és tollas kiegészítők határozzák meg ezt a trendet. A bohém stílus gondtalan szelleméből merítve az ezt a trendet követő ruhák egyszerre kényelmesek és elegánsak.

Textúrák és minták

 • Merész kockák: Felejtsd el a finom és visszafogott mintákat – idén ősszel minden a nagy, merész kockás mintákról szól. Legyen szó ruháról, szoknyáról vagy blézerről, ez a minta figyelmet követel.
 • Bársonyos utazás: A bársony a maga plüss tapintásával és csillogásával tökéletes anyag a hűvösebb hónapokban. A 2023-as évben a bársonyt a ruháktól kezdve a cipőkön át a kiegészítőkig, például táskákig és kalapokig számos darabot láthatunk.
 • Absztrakt művészet: Divatban vannak a sétáló vászonra emlékeztető ruhák. A színfoltok, a látszólag véletlenszerű minták és a merész húzások már nem csak festményekre valók. Művészi hangulatot kölcsönöznek az őszi öltözködésnek.

Éppen ezért, azt mondhatjuk, hogy mintákból és színekből nincs hiány az őszi trendekben.

Ez is érdekelhet
Latest Posts from Irány Dubai