A szerencsések nagyot szakíthatnak az online szerencsejátékkal, azonban a legtöbb ember számára ez csupán egyszerű szórakozás. Ha te is szeretnél jobban játszani, akkor részletesen meg kell ismerned a különféle asztali kaszinó játékok lényegét. Ha most próbálsz szerencsét, akkor rengeteg promóciót is élvezhetsz, mint például a Vulkan Vegas promo code bónusz ajánlat. Ahhoz, hogy jó játékossá válj, a jó stratégia mellett rengeteg gyakorlás, fegyelem és türelem is fog kelleni. Ennek megfelelően nem érdemes a szerencsejátékra gyors meggazdagodási lehetőségként gondolnod. Ahhoz, hogy jó játékos legyél, évekre is szükség lehet.

Az Asztali Kaszinó Játékokról Általában

Az asztali kaszinó játékok közül sok már több évszázada népszerű, míg egyes játékváltozatok csak a 20. században jelentek meg. Bár az online kaszinók világában főleg a nyerőgépek és az instant játékok dominálnak az asztali játékoknak a netes játékosok körében is népes rajongótábora van. Az asztali játékok felülmúlhatatlan változatosságot kínálnak a sikerhez szükséges taktikák és a játékmenet változatosságának a tekintetében. Míg az egyszerűbb kaszinó játékokban, mint amilyenek például a slot játékok szinte csak a jó megérzések és a vakszerencse dönt, az asztali kaszinó játékok esetében a taktikának is komoly szerep juthat. Sőt, egyes játékok esetében a jó taktika még a szerencsénél is többet érhet.

Ennek megfelelően az asztali kaszinó játékokat elsősorban azok preferálják, akik nem akarnak teljesen a szerencsére hagyatkozni, hanem valamilyen személyes nyerő stratégiával próbálják növelni a nyerési esélyeiket. Természetesen ettől még szerencsére is ugyanúgy szükség van, de tény, hogy a játékosok döntései a különböző asztali játékokban különféle mértékben ténylegesen befolyásolni tudják a játék kimenetelét. A legkevesebb taktikát igénylő asztali játékok a rulett és a craps, ahol leginkább csak jó fogadási stratégiára és ügyes megérzésekre van szükség. A blackjackben már több taktikázásra lehet szükség, rossz döntésekkel pedig ronthatod is a nyerési esélyedet, míg a póker a legkomplexebb szerencsejáték, amelyben minden a bonyolult taktikázásról szól. Tovább olvasva megismerheted a legnépszerűbb asztali kaszinó játékokat.

Rulett

A rulett az egyik legklasszikusabb és legrégebb óta népszerű asztali szerencsejáték, amelyet már az 1700-as években is játszottak. A játék középpontjában a rulettkerék áll, melyen játékváltozattól függően 37 vagy 38 számozott, színes mező található. A kör elején a kerék forogni kezd, majd a beleejtett golyó véletlenszerűen megáll az egyik mezőben. A játékosnak arra kell fogadásokat kötniük, hogy a golyó melyik mezőben fog megállni.

A játékosok tehetnek könnyebb fogadásokat (outside bets), mint például a piros-fekete vagy a páros-páratlan vagy nehezebb fogadásokat (inside bets), mint például pontosan megtippelni melyik mezőn fog megállni a golyó. A jó fogadási stratégia megválasztása elengedhetetlen a sikerhez. Érdemes először az egyszerűbb fogadásokkal kezdeni és csak akkor haladni a nehezebb fogadások felé, ha már ráéreztél a játékra. Értelemszerűen minél nehezebb egy fogadás, annál többet fizet. Ha sikerül pontosan megtippelned, hogy a golyó melyik mezőn landol, akkor a jutalmad játékváltozattól függően 35x vagy 36x.

Blackjack

A blackjack a póker mellett a legnépszerűbb kártyajáték, amely különösen népszerű az élő kaszinó szekcióban, élő osztós online változatban. A játéknak sokféle változata létezik, azonban ezek többsége nagyon ritka. A klasszikus blackjackben egy játékos játszik az osztó ellen. A cél, hogy a kezedben lévő lapok összege minél közelebb legyen a 21-hez, de ne lépje azt át. A kör elején kapsz két lapot, majd ezután újabb lapokat is kérhetsz. Ha a lapjaidnak az értéke átlépi a 21-t, akkor azonnal veszítesz. Bármikor megállhatsz. Ha megállás után a lapjaid összege közelebb van a 21-hez, mint az osztó lapjainak az összege, akkor nyertél. Győzelem esetén a nyereményed minden esetben a tét duplája.

A blackjackben a jó megérzések mellett már okos döntéseket is kell hoznod a sikerhez. Vannak ugyanis helyzetek, amikor egyértelműen eldönthető, hogy érdemes-e további lapokat kérned vagy sem. Ugyanígy egyértelműen jó vagy rossz döntés lehet adott esetben dupláznod vagy kettéosztanod a lapjaidat. A blackjacket pont ez a feszültség teszi rendkívül izgalmas játékká az egyszerű szabályok ellenére. Az interneten számtalan tartalmat találhatsz különféle blackjack stratégiákról.

Craps

A craps egy kicsit a ruletthez hasonló játék, olyan tekintetben, hogy itt a fogadási stratégia lehet a döntő, csak a játékosok ez esetben a dobókockával dobott számokra fogadnak. A crapsnek vagy magyarul “kockázásnak” azonban sokkal bonyolultabb szabályai vannak a rulettnél, így ez elsősorban csak haladó szerencsejátékosoknak ajánlott. Talán ez is az oka, hogy a craps kevésbé népszerű az internetes kaszinók világában. Persze a játékot gyakorolhatod demo módban, nyeremények nélkül, korlátlan ideig, egészen addig, amíg bele nem jössz.

Póker

A póker sokak szerint a szerencsejátékok királya, mivel ezt tekinthető valószínűleg a legsokrétűbb kaszinó játéknak. A pókerben legalább annyira fontos a jó stratégia, mint a szerencse, a jó stratégia végrehajtásához azonban kötélidegek, türelem és fegyelem is szükséges. A póker legnagyobb előnye, hogy ez egy tanulható játék, amelyben kellő eltökéltséggel szinte bárki jó lehet. Jó játékosként pedig úgy nyerheted el a zöldfülű játékosok pénzét, hogy közben nem kell kizárólag a szerencsére hagyatkoznod. A legnépszerűbb pókerstratégiákat megtalálhatod a neten, de csodát ne várj, mindenképpen sok gyakorlásra lesz szükség, hogy jó játékos legyél. Évekre lehet szükség ahhoz, hogy profi pókeres legyél.

Ez is érdekelhet