nikki beach

A Nikki Beach Pearl Jumeria mesterséges sziget vízpartján található. Az üdülőterület nemcsak a bevásárlóközpontoktól, de a belváros attrakcióitól is elérhető közelségben van, a Dubai Malltól 7 kilométer távolságra. A 400 méter hosszú privát strandrészen a nem motorizált vízisportok széles választéka áll rendelkezésre. A Nikki Beach Resort & Spa lifestyle hotel stílusos megjelenésével, és gazdag szolgáltatásaival kiemelkedő kényelmet biztosít a legigényesebb világutazók számára is.

Dubai hófehér homokos tengerpartjai ideális kikapcsolódást nyújtanak. A forró nyári hónapok mellett az egész októbertől áprilisig tartó balzsamos meleg időjárása alkalmassá teszi a vízparti kikapcsolódásra. A Nikki Beach Resort & Spa lifestyle hotel luxus szobákkal és lakosztályokkal rendelkezik. Az elegáns megjelenésű szobái egyszerű színeivel, letisztult hangulatával élmény-életmódot kínálnak, tökéletes választás pároknak és nászutasoknak.

Nikki beach Dubai

A hotel könnyedén megközelíthető a Dubai Nemzetközi Repülőterétől (DXB), és egész évben exkluzív szolgáltatásokkal áll nyitva a vendégek számára. Az ötcsillagos Dubai életstílust biztosító üdülőhelyről lélegzetelállító panoráma nyílik a város felhőkarcolóira és az Arab-öbölre.

A rezidenciában egyedi szobai funkciók, egyéni szórakozás, MyBar, hangulatvilágító berendezések érhetőek el. A szobákhoz túlméretes fürdőszobák csatlakoznak. Egyes szállásokhoz nem csak saját medencék, de napozó felületek, szabadtéri területek is tartoznak.

Az üdülőhelyen négy nemzetközi étterem, társalgó, pihenőterasz, fitnesz is biztosított. A Nikki Spa és a Tone tornateremben, ahol a legmodernebb Technogym berendezések állnak rendelkezésre.

Nikki beach Dubai

A Nikki Spa naponta 11:00-20:00 óra között tart nyitva, kedd kivételével.

A létesítményben külön férfiak, és nők valamint párok számára kialakított egységek állnak rendelkezésre.

A gyógyfürdő részlegben Hammam, szauna, jégkút, gőz, vegyes vitalizáló medencék, beltéri és kültéri relax részlegek szolgálják a vendégek felfrissülését.

A létesítményhez egy 27 négyzetméteres medence és pezsgőmedence tartozik, ahonnan nem csak az Arab-öböl, hanem a csodálatos naplemente is megcsodálható. Kizárólag a szálloda vendégek számára van fenntartva, amelyet naponta 08:00-20:00 óra között lehet látogatni. A kényelmes napozóágyak, ágyak és cabanák, és rejtett hangszórókból zenei aláfestés biztosítja az ellazulást és kikapcsolódást.

Nikki beach Dubai

Megközelítése

Nikki Beach Resort & Spa Dubai

Pearl Jumeira, Dubai, Egyesült Arab Emírségek

További látnivalók Dubajban

Dubai Látnivalók – Top 20 látnivaló és nevezetesség Dubajban és környékén

Ez is érdekelhet