candylicious dubai

A káprázatos sorokban több mint 5500 féle édesség található, így nem nehéz elhinni, hogy a Dubai Mallban található Candylicious a régió legnagyobb édességboltja, és a világ legnagyobbjai között van.

Ha kedvet kaptál egy mini Charlie és a csokoládégyár stílusú kalandhoz, talán ez a hely a legjobb kiindulópont, hiszen csokoládék, karamellás cukorkák és régimódi cukorkák gigantikus halmai vesznek körül mindenféle színben, formában és méretben. Ennek a szakértelemmel rendezett üzletnek minden szeglete tele van több ínycsiklandó édességgel, mint amennyit valaha is álmodtál, hogy a kezedbe – vagy a fogaidba!
Cukros finomságok a Candyliciousban

Jöjjön el, és csodálja meg a kedvenceivel lógó nyalókafát és a fejek felett felszálló Candylicious repülőgépet. Ez a menő és divatos édességbolt hatalmas, 11 500 négyzetméteres területen terül el, így nyugodtan mondhatod, hogy itt szinte mindent megtalálsz, amire csak vágysz. A világ minden tájáról származó édesség- és csokoládémárkák széles választékát, valamint hazai választékot és exkluzív édességdobozokat is kipróbálhatsz, a megrögzött rajongók pedig még újszerű ajándékokat is beszerezhetnek, köztük pólókat, bögréket és plüssjátékokat.

A szupermarket közvetlenül a Dubai Aquarium & Underwater Zoo-val szemben található, így miért ne kaphatna be egy kis karamellás popcornt, miközben a cápák, ráják és más tengeri élőlények lenyűgöző rutinját figyeli? Ha egy látogatás itt nem elég, akkor nézze meg az online áruházat, és folytassa a vásárlást otthonról, vagy szervezzen egy Candylicious vattacukor pop-up-ot a következő különleges összejövetelére, legyen az születésnap, babaváró buli vagy kirakodóvásár.

Kóstolja meg a város legfinomabb desszertjeit, amelyekben a monster shake-től a banánpudingig minden megtalálható.

A Candylicious-nál van kiszállítás?

Bár a Candylicious nem kínál közvetlen kiszállítási szolgáltatást a bevásárlóközpontból, az üzletnek van egy online boltja a Noon.com-on, egy népszerű dubaji e-kereskedelmi platformon. Édességeket, rágcsálnivalókat és plüssjátékokat rendelhetsz, a várható szállítási idő néhány nap.

Hány Candylicious üzlet van Dubaiban?

A városban csak egy Candylicious üzlet van, amely a Dubai Mallban található, közvetlenül a népszerű Dubai Aquarium & Underwater Zoo-val szemben. Több mint 11 500 négyzetméteres területével és több mint 5500 féle édességével ez az egyik legnagyobb édességbolt a világon.

Mennyibe kerülnek az édességek a Candyliciousban?

A Candyliciousban már néhány dirhamért beszerezheted a közkedvelt édességeket, például egy csomag Tootsie Rolls, Pop Rocks vagy AirHeads. A Candylicious márkás termékek többe kerülnek, mint a szokásos színes áruk. Egy tégely pillecukor például több mint 20 dinárba kerül.

Candylicious Dubai

Földszint, Dubai Mall, Dubai belvárosa
www.alabbarenterprises.com
+971 4 607 6999
info@aaent.me

Ez is érdekelhet