atana hotel dubai

Az Atana Hotel Dubai Dubai szívében található, a Dubai Internet City metrómegállótól 570 méterre. A négycsillagos hotelben 828 modern szoba, és lakosztály található, ezenkívül gyógy és wellness létesítményekkel is rendelkezik. A tengerpartra ingyenes transzfert biztosít.

Az Atana Hotel ****Dubai Dubai központjában a Barsha Heights negyedben (Tecom) található, amely Dubaiban kiemelkedő elhelyezkedéssel rendelkezik. Közel fekszik a három fő autópályához a (a Muhammad Bin Zayed Roadhoz, az Al Khail Roadhoz, és a Sheikh Zayed Roadhoz), pár száz méterre van az Internet City Metrómegállótól. A hotelben összesen 828 modern szoba, és lakosztály található, ezenkívül gyógy és wellness létesítményekkel is rendelkezik.

Az Atana Hotel szobái

A szobák minden igényt kielégítenek akár nagyobb családok számára is kényelmes tartózkodást biztosítanak. Standard szoba, Delux szoba, családi egybenyíló szoba, de két hálószobás lakosztály és egy hálószobás Atana lakosztály is megtalálható a kínálatában.

Atana Hotel Dubai szolgáltatásai

A szálloda vendégek számára fitneszközpont, éjjel-nappali recepció vehető igénybe. A hotel mellett közvetlenül egy kültéri úszómedence és napozóterasz található. A szálloda reptéri transzfert biztosít a vendégek számára, és ingyenes tengerparti transzfer biztosít.

Nevezetességek, látnivalók a közelben

Az Atana Hotel a Metro Red Line közelében található, a Dubai Internet City Metrómegállótól a Mall of the Emirates megállója csak 1, a Burj KhalifA/Dubai Mall állomás csak 6 megállónyira van.

Infiniti Tower 3,2 km

Az Al Sufouh Beach 2,2 km

Az Al Barsha-tó park 2,2 km

Ski Dubai 2,2 km

Vásárlás a közelben

A hoteltől a Dubai Marina Mall és a Mall of the Emirates bevásárlóközpontok autóval gyorsan és rövid idő alatt közelíthetők meg.

Ez is érdekelhet