kaszinó online

A megbízható online kaszinó kiválasztásánál, biztonságos fizetések képezik az egyik fő kritériumot. 2021 szeptemberében magyar pókerjátékos Tolnai Tibor publikált a Simple Pay szolgáltatást áttekintését.

Az olvasók megtudtak, hogy egy online klubban hogyan kell helyesen befizetni az adott eszközzel. A LegjobbKaszino szerzője beszámolt a fizetési rendszer előnyeiről és hátrányairól, elmondta, hogy mely magyar online kaszinók SimplePay befizetéssel megbízhatónak tekinthetők.

Szerencsejátékok Magyarországon

Magyarország Európa Uniónak az a tagja, ahol a szerencsejátékot legalizálták. A szerencsejátékról szóló törvény 1991 óta elfogadott és érvényes. Viszont az ágat teljesen monopolizálta az állam. A szerencsejáték üzletág 2 állami cég – Szerencsejáték Zrt. és a Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft. – között oszlik meg. Az engedélyeket a Pénzügyminisztérium bocsátja ki. A legális szerencsejáték oldalak a .hu zónában működnek.

Alapvető információk Simple Pay fizetési rendszerről

Simple Pay elektronikus pénztárca a magyar OTP bank fejlesztése. A szolgáltatást 2013-ban indítottak. Az ország lakói számára kedvező árakat kínálnak, a felhasználók 1400 online áruházban vásárolhatnak online. Rendelkezésre állnak a gyors fizetések QR kóddal és SMS-sel.

online kaszinók SimplePay

A fizetési rendszer kivételesen Magyarország legális virtuális kaszinóival együttműködik. Eddig egyetlen portál használja fizetési módként — a Vegas.hu. A játékosok magyar forintban vagy euróban átutalásokat bonyolíthatnak.

A felhasználóknak mobilalkalmazást kínálnak Android és iOS rendszerekhez. Minden funkció elérhető az applikáció változatában, emellett még további sajátosságokkal is rendelkezik.

 •   gyors fizetés push-értesítéseken keresztül;
 •   bankkártya összekapcsolása elektronikus pénztárcával;
 •   azonosítás beállítása kód, ujjlenyomat alapján.
 •   fizetés 1 kattintással a csatolt adatok alapján.

A mobil verzió elérhető az AppStore, és a Google Pay áruházakban.

Kaszinó befizetés a Simple Pay keresztül

A pénzügyi tranzakciók a játékos személyes fiókjában történnek. A játékos előzetesen regisztrál az oldalon, megadja a személyes és elérhetőségi adatokat. A megbízható kaszinók csak felnőtt felhasználótól fogadnak el téteket.

Eljárás folyamata:

 1. Jelentkezzen be az oldalon vagy a mobilalkalmazásban.
 2. Nyissa meg személyes fiókját.
 3. Válassza a „Befizetés” részt.
 4. Keresse meg a Simple Pay lehetőséget a fizetési módok listájában.
 5. Adja meg az összeget.
 6. Erősítse meg a műveletet.

A pénzeszközök azonnal jóváírásra kerülnek a játékszámlán. Most már valódi pénzben játszhat, és valódi nyereményeket nyerhet.

Tolnai Tibor javaslatai a magyar kaszinó kiválasztásához

A Simple Pay csak engedéllyel rendelkező szerencsejáték platformokkal dolgozik, viszont a pénzeszközök kifizetése ezzel a módszerrel egyenlőre elérhetetlen. A budapesti lakosok más biztonságos szolgáltatásokon keresztül is intézhetnek tranzakciókat: Neteller, Skrill, ecoPayz, PayPal.

Tolnai Tibor kaszinószakértő azonban azt javasolja, hogy ne csak a fizetési rendszer alapján válasszon szerencsejáték oldalt. Érdemes nagyobb figyelmet fordítani magára az oldalra és a márka történetére.

kaszinó online

A becsületlen kaszinók nem fizetik ki a nyereményt, ok nélkül blokkolják a számlát, hamisított szoftvereket használnak. Hogy ne kerüljön el egy ilyen oldalra, a LegjobbKaszino főszerkesztője azt javasolja, hogy ellenőrizze kedvenc platformjait az alábbi jellemzők alapján:

 1. Engedély rendelkezésre állása: SZF, MGA, UKGC, Curacao. A szabályozó hatóságok figyelemmel kísérik, hogy a klubok teljesítik-e az ügyfelekkel szembeni összes kötelezettségüket. Vita esetén a játékos panaszt tehet a kaszinó ellen.
 2. Márkanyilvánosság. A kaszinó képviselői közösségi hálózatokat vezetnek — Instagram, Facebook, Twitter. Válaszolnak a Reddit, Trustpilot és más speciális oldalakon közzétett felhasználói panaszokra.
 3. Tanúsított szoftver a vezető szolgáltatóktól: NetEnt, Microgaming, Pragmatic Play, Evolution, Spinomenal.
 4. Bónuszok listája: promóciós kódok, ingyenes pörgetések, üdvözlő bónuszok befizetés nélkül.
 5. Szórakozásiok széles választéka: blackjack, póker, baccarat, rulett, élő játékok, bingó, kaparós sorsjegyek.
 6. Lehetőség ingyenesen játszani — ismerkedjen meg a szórakozási lehetőségekkel, tanulja meg a játékgépek szabályait demó módban.
 7. Pozitív vélemények a játékosoktól.

Ha a fent említett jellemzők alapján felmérjük a szerencsejáték oldalt, akkor biztonságos online klubot találunk Magyarországon. De ha nincs ideje tájékozódni, használjon népszerű kaszinó online áttekintéseit, amelyeket a szerencsejáték rajongói számára publikálnak a legjobb magyar internetes kaszinókról szóló oldalon — LegjobbKaszino.

Felelőségteljes játék

Az online kaszinó fogadás csak akkor lesz sikeres, ha betartjuk a felelőségteljes szerencsejáték szabályzatát. A magyar klubok lehetőséget biztosítanak a játékosoknak:

 1. Korlátozni a heti, havi betétek összegét. Az ilyen funkció segít a kiadások ellenőrzésében, a játék költségvetésének előzetes megtervezésében.
 2. Meghatározni a veszteség mértékét. Segít, hogy időben megálljon, és ne próbáljon visszanyerni a nagy összeget.
 3. Letiltani a fiókját egy hétre, egy hónapra, hat hónapra. Lehetőség más kellemes dolgokra elterelni a figyelmét.
 4. Rendelni a „Reality Check” funkciót. A rendszer óránként vagy naponta küld egy jelentést, amely jelzi a fogadásra költött összeget, a veszteség mértékét.
 5. Véglegesen törölni a fiókját, ha a szerencsejáték zavarja normális életét.

A magyar kaszinók a szerencsejáték-függőség elleni küzdelmet segítő szervezetek linkjeit is közzéteszik a honlapjaikon. Budapesten több játékosklinika is működik: https://ims.hu , http://nygy-opai.hu/ , https://diotores.hu/.

https://www.youtube.com/watch?v=vWpiR5FTtXU

 

Ez is érdekelhet