AURA Skypool Dubai

A Palm Jumeirah-ban a Palm Tower 50. emeletén lévő AURA Skypool a világ első legmagasabban fekvő feszített víztükrű medencéje, ahonnan teljes körpanoráma nyílik a városra. A létesítmény délelőttől napnyugtáig kedvező árú belépőjeggyel látogatható. A torony tetején, az 52. szinten egy nyilvános kilátó is található, és közvetlenül kapcsolódik a Nakheel bevásárlóközponthoz, amely a Monorail-lal könnyen elérhető.

AURA Skypool látnivalói

A 2001-ben elkészült Palm Jumeirah az elegáns és csillogó tornyairól, luxus apartmanjairól nevezetes. Ugyanakkor a pálma formájú szigetek szépsége különösen magasból érvényesül. Az AURA Skypool Palm Jumeirah egyik újdonsága, a Nakheel’s Palm Tower 50. emeletén található. Ez a világ első és legmagasabb végtelenített medencéje, amely 360 fokos lenyűgöző panorámával rendelkezik, és felejthetetlen úszás élményt kínál több száz méter magasan a város felett. Időközben szintén Dubaiban az Address Beach Resort tetején, közel 294 m magasan megnyitotta kapuit a világ legmagasabban lévő végtelenített medencéje is.

AURA Skypool

Az AURA jó lehetőség Dubai lényegének megragadására, a város gigantikus építményeinek a megfigyelésére, hiszen zavartalan kilátást biztosítva az Arab-öbölre, és az ikonikus tereptárgyakra egyaránt: a belvárosra, Palm Jumeirah kecses partvonalára, az arab luxus ikonikus épületére a Burj Al Arabra valamint a szintén új látványosságra az Ain Dubaira, amely ma a világ legmagasabb óriáskereke.

Különlegességét az adja, hogy a 200 méteres magasságban a víz tükre szinte a horizonttal ér össze. Az elegáns medence, a hozzá kapcsolódó társalgó és nemzetközi étterem összességében egy égi oázishangulatát idézi meg. Az elegáns társalgóhoz, és a medencéhez természet ihlette dekorációt alkottak, amelyet a meleg természetes anyagok, a geometriai formák és a buja növények összhangja tesz bensőségessé. A medence mellett elhelyezett egy, és kétágyas napozóágyak zavartalan kilátást egyben tökéletes helyszínt kínálnak a kikapcsolódásra. A pezsgő Pool Deck rendelkezik egy hatalmas (750 nm-es) medencével.

A vendégek számára több lehetőség kínálkozik a látogatásra: délelőtti, délutáni, naplementés úszás, illetve a kettő kombinációja egész napos élmény keretében. A foglalás magában foglalja a lounge hozzáférést és a napozóágy használatát, ezenkívül minden vendégnek személyre szabott üdvözlőcsomaggal kedveskednek.

AURA Skypool Dubaj

Egyéb élmények az AURA Skypool-ban

Wellness az égben

Kedd reggelenként exkluzív reggeli jóga, és ínyenc reggeli, szerdánként pedig Aqua Fit órán lehet részt venni.

Exkluzív vásárlás

A Nakheel Mall közvetlenül kapcsolódik a Pálma toronyhoz, amely több mint 300 üzletet, és 15 termes mozit is magába foglal. A bevásárlóközpontban található egy vasútállomás (Monorail), amely kiváló összeköttetést biztosít a várossal, a metró és villamoshálózattal egyaránt.

Étterem, kilátó és hotel

A Palm Tower 51. emeletén található a világhírű SushiSamba étterem, és a torony 52. szintjén lévő nyilvános kilátója 240 m magasból kínál felejthetetlen élményt. A torony 18. emelete az ötcsillagos, 290 szobás St. Regis Dubai Hotelnek ad otthont.

AURA Skypool

Nyitvatartás

AURA Skypool minden nap 10:00 és napnyugta között tart nyitva.

Nyári évszakokban vasárnaponként 21-24 óra között élőzenés programokkal, DJ-vel éjszakai úszásra van lehetőség.

Jegyár

A legalacsonyabb ár személyenként 170 AED

Az éjszakai úszás ára személyenként 200 AED-től indul, a fogyasztás árát nem tartalmazza.

Megközelítése

Az AURA Skypool bejárata a St. Regis Hotel The Palm Tower épületéből közelíthető meg.

Ez is érdekelhet